Proteina Bruta (Min.)
|
180,00
|
g/kg
|
Cálcio (Min.)
|
35,00
|
g/kg
|
Cálcio (Máx.)
|
60,00
|
g/kg
|
Fósforo (Min.)
|
25,00
|
g/kg
|
Sódio (Min.)
|
17,00
|
g/kg
|
Magnésio (Min.)
|
80,00
|
g/kg
|
Enxofre (Min.)
|
12,00
|
g/kg
|
Colina
|
16,00
|
g/kg
|
Zinco (Min.)
|
1.250,00
|
mg/kg
|
Cobre (Min.)
|
600,00
|
mg/kg
|
Ferro (Min.)
|
1.500,00
|
mg/kg
|
Flúor (Máx.)
|
450,00
|
mg/kg
|
Manganês (Min.)
|
2,25
|
mg/kg
|
Cobalto (Min.)
|
30,00
|
mg/kg
|
Cromo (Min.)
|
8,00
|
mg/kg
|
Iodo (Min.)
|
20,00
|
mg/kg
|
Selênio (Min.)
|
16,00
|
mg/kg
|
Niacina
|
14,00
|
g/kg
|
Biotina (Min.)
|
20,00
|
g/kg
|
Vitamina A (Min.)
|
200.000
|
Ul/kg
|
Vitamina D3 (Min.)
|
40.000,00
|
Ul/kg
|
Vitamina E (Min.)
|
4.000,00
|
Ul/kg
|
Saccharomyces cerevisiae (Min.)
|
5,00 x 109
|
UFC/kg
|
Monensina
|
600,00
|
mg/kg
|
Belaglucanos (Mín.)
|
6.960,00
|
mg/kg
|
Glucomananos (Mín.)
|
12.470,00
|
mg/kg
|
Mananoligossacarídeos (Mín.)
|
3.770,00
|
mg/kg
|